پاستا پنیری با سس آلفردو

پاستا پنیری با سس آلفردو

واااای که این خوشمزه جان و حتما درست کنید و لذت ببرید

بخش زیتون سایت مابانو

براى درست کردن سس پاستا ،من یه بسته کره پنجاه گرمى رو توى تابه میندازم،

دو قاشق غ آرد رو کمى توى کره تفت میدم ، یک لیوان و نیم شیر رو کم کم بهش اضافه میکنم و مرتب هم میزنم تا سس یکنواخت بشه ،

نمک و فلفل و یه عالمه پودر سیر بهش اضافه میکنم، حدود یک پیمونه پنیر پارمزان رنده شده رو میریزم تو تابه و هم میزنم تا ذوب بشه ،

بعد قارچ رو که از قبل تفت دادم میریزم توش ، سه قاشق خامه و یه مشت جعفرى خرد شده رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم و شعله رو خاموش میکنم..

حالا اگر شما سس بهتری سراغ دارید حتما راهنمایی کنید مارو
این سس رو به صورت داغ با پاستا که همزمان با درست کردن سس ، به مدت بیست سی دقیقه جوشیده و پخته شده، مخلوط میکنم
.سینه مرغ رو هم که با نمک و فلفل و روغن زیتون و پودر سیر از قبل مزه دار کرده و توی ماهیتابه بدون روغن ریختم و گذاشتم تا اب بندازه و حسابی بپزه
قارچ رو هم شستم و ریز کردم و اونم بدون روغن توی ماهیتابه ریختم و دربشو گذاشتم تا اب بندازه و تو اب خودش بپزه وقتی هر دوتا(هم مرغ و هم قارچ که جداگانه توی ماهیتابه بودند) حسابی پختن همه مواد رو با هم مخلوط کردم و با سس مخلوط کردم
روش پنیر ریختم و حدود ۵-٧ دقیقه تو فر گذاشتم
نوش جان

پاستا پنیری با سس آلفردو

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن

هر روز با ویدیوهای آموزشی و کلی مطالب جذاب دیگه در خدمت شما هستیم