پاناکوتا انار

پاناکوتا انار

ارسال از بانو زهرا بخش هنر و خلاقیت در سایت مابانو

ژله انار۱بسته

_شیر ۱لیوان خامه

۱۰۰gr_پودر ژلاتین۱ ق غ

_آب ۱/۴ لیوان_

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری_

شکر ۴قاشق غذاخوری_انار دانه کرده ۱عدد

ابتدا ژله انار را طبق دستور روی جلد درست کرده ودر ظرف می ریزیم و کمی هم انار دانه کرده  وداخل ظرف  می ریزیم ودر یخچال گذاشته تا ژله نیم بند شود وسپس روی آن کرم وانیلی را آماده کرده و روی ژله انار می ریزیم

کرم وانیلی
برای درست کردن کرم وانیلی شیر وخامه وشکر را مخلوط کرده وروی گاز گذاشته وخوب هم میزنیم تا شکر حل شود ولی نباید بجوشد وسپس وانیل را ا ضافه کرده وسپس پودر ژلاتین که بروش بنماری آماده شده را اضافه می کنیم سپس از روی حرارت برداشته از صافی رد می کنیم وخنک شد روی ژله انار که در گیلاسها (ژله انار باید کمی بسته شود سپس کرم وانیلی را میریزم,) سپس ظرف را در یخچال گذاشته تا کرم وانیلی نیم بند شود برای لایه سوم ژله انار دانه انار ریخته ودر یخچال گذاشته دسر آماده شد روی آنرا با دانه انار و نعنا تزیین کنید
میتوانید یک ردیف ژله (ژله انار بهمراه انار دان شده )سپس کرم وانیلی ودوباره کرم وانیلی بسته شد ژله انار و انار دانه شده بریزید وروی آنرا با دانه انار و نعنا تزیین کنید
ویادوردیف درست کنید یک ردیف ژله به همراه انار و یک ردیف پاناکوتا وانیلی  بریزید

پاناکوتا انار

پاناکوتا انار

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *