نان پاکتی

نان پاکتی  ارسال از بانو Mah  Ash  بخش آآشپزی سایت مابانو

مواد لازم :
یک و نیم لیوان آب گرم ( در حدی نباشد که دست را بسوزاند )
یک و نیم لیوان شیر گرم
یک قاشق سوپخوری شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک بسته خمیر مایه فوری (۷ گرم)
نصف لیوان روغن نباتی
آرد به میزان لازم

مواد لازم برای رو مال:

یک عدد زرده تخم مرغ
کنجد

طرز تهیه :

تمامی مواد خمیر به غیر از آرد را در کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید . سپس آرد را کم کم و به میزانی اضافه کنید که خمیری لطیف و منسجم حاصل گردد و آن را به مدت یک ساعت استراحت دهید . پس از انجام اینکار ، تکه هایی به اندازه لیمو از خمیر جدا کرده و بصورت گلوله های کوچک دربیاورید . هر توپک خمیری را به اندازه یک بشقاب کوچک باز کنید و روی آن را روغن بمالید و یک لبه آن را گرفته به شکل حرف D روی لبه دیگر انداخته و تا کنید . مجددا سطح روی خمیر را روغن مالیده و یکبار دیگر آن را تا کنید و به همین شکل نگه دارید . هنگامی که تمامی توپک های خمیری خود را به این شکل درآوردید ، تمامی آنها را روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید و با قلموی آشپزخانه روی همه آنها را زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید و مجددا برای مدت ۱۵ دقیقه به همین شکل استراحت دهید . اکنون فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیرها را برای مدت ۳۵ الی ۴۰دقیقه در همین دما قرار دهید . پس از پایان زمان پخت اجازه دهید تا کاملا خنک شوند و داخل آنها را به دلخواه با پنیر ، گوجه فرنگی ، خیار ، ریحان و یا نعناع پر کنید .نوش جونتون

نان پاکتی
نان پاکتی

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن