کرم شیر و ژله

کرم شیر و ژله ارسال از بانو زهرا الهامی در سایت مابانو

این دسر شبیه به دسر پاناکوتاست اما به ذایقه من کمی خوض مزه تر

خیلی خوشمزه است پیشنهاد میکنم درست کنید

مواد لازم : شیر ۲ لیوان

خامه پاکتی ۱ قوطی

شکر ۲/۳ لیوان

وانیل ۱/۴ ق چ

پودر ژلاتین ۲ ق غ

پودر ژله در صورت دلخواه با طعم دلخواه

طرز تهیه :

خامه و شکر را با هم مخلوط نموده با قاشق هم بزنید تا خامه صاف و یکدست شود . وانیل را افزوده ۱ لیوان شیر بریزید و هم بزنید .

پودر ژلاتین را با ۱/۴ لیوان آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار داده تا با روش بن ماری کاملا یکدست شود.

نیمی از شیر را گرم کنید ژلاتین حل شده را به آن می افزاییم و این مایه را با مایه قبلی باهم خوب مخلوط می کنیم ودر قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

اگر می خواهید دسر شما دورنگ شود پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و سپس ۱ لیوان آب سرد بیفزایید و لایه لایه با کرم اضافه می کنیم .

اگر می خواستید کرم انبه درست کنید به جای یک لیوان شیر از یک لیوان انبه میکس شده استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن