طرز تهیه کاپ کیک پنیری
توسط بانو مریم بخشی آموزشگاه کلبه حنانه در سایت مابانو
مواد لازم :
یک سوم فنجان خردههای شیرینی
یک قاشق غذا خوری شکر سفید
یک قاشق غذا خوری مارگارین ذوب شده
۲۴۰ گرم پنیر خامه ، نرم
یک چهارم فنجان شکر سفید
یک و نیم قاشق چای خوری آب لیمو
نصف قاشق چای خوری لیمو رنده شده
یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل
یک عدد تخم مرغ
طرز تهیه :
ابتدا فر را بر روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت ( ۱۶۵ درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم و شش عدد کاپ مخصوص کیک را چرب میکنیم.
یک کاسه متوسط آماده کرده و خرده های شیرینی ، شکر و مارگارین را کاملا مخلوط میکنیم و به هر کاپ مخصوص یک قاشق از مواد را ریخته و در ته ظرف ته نشین میکنیم و به مدت ۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم و از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا سرد شود .
در یک ظرف جداگانه پنیر خامهای ، شکر ، آب لیمو ، لیمو و وانیل را مخلوط کرده و درون تخم مرغ هم زده شده میریزیم و سپس سه چهارم کاپها را با این مواد پر کرده و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر در دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
سپس از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا سرد شود.
برای تزینش نیز میتوان از خامه و شکلات و یا مربا استفاده کرد.